welcome to

hotel nertili

Experience the difference

Restorant

Breg plazhit

Bar

Ejani, qëndroni dhe
shijoni
your day at our hotel

Duke shijuar një pozicion buzë detit dhe duke ofruar një zonë plazhi privat me kuvertën e diellit dhe cadra falas, Hotel Nertili ofron gjithashtu një bar dhe një restorant me tarracë me pamje nga deti. Dhomat e tij janë të pajisura me ajër të kondicionuar dhe pa Wi-Fi. Qendra e Sarandës është rreth 1 km larg.

Add Your Heading Text Here

dhomat

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Parkim falas

Breg plazhit

WiFi falas

Dhoma familjare

Restorant

Dhoma jo duhanpirëse

g
a
l
l
e
r
y

Kleo ishte një mikpritës i mrekullueshëm, ai po rregullonte problemet e dhomës, i disponueshëm në holl, në bar, fjalë për fjalë kudo për t'ju ndihmuar dhe për t'ju ndihmuar me gjithçka që ju nevojitet.
Ahsen
United Arab Emirates

restaurant

Reale. Të freskëta. Ushqimi.

KUZHINA
Italian, Ushqim deti, Bar, Kafe, Mesdhetar, Pub

Add Your Heading Text Here